“By discovering Nature, you rediscover, your inner Nature”……

2020 en 2021 waren heftige en enorm impact volle jaren, de start van een nieuw decennium en de ingrijpende opmaat naar nieuw!!!

2020 was het jaar van de 13 Volle Manen waarvan 2 Supermanen en een blauwe maan. Wij bewegen er met elkaar doorheen. Samen gingen we op weg naar nieuw….

De zomer van 2020 prezen wij ons gelukkig dat we beide Zomer Ocean Journeys hebben kunnen laten doorgaan en prachtig hebben kunnen varen…. het waren, ondanks alles wat er speelt, onvergetelijke en magische dagen. Wat een juwelen en wat een heerlijke, warme sfeer met elkaar….. In 2021 kon dit helaas niet vanwege de enorme begrenzingen die men oplegde.

Love, Consciousness, Healing, Rewriting blueprint, Joy & Delight…

Magische en unieke Ocean Delight Journeys: 
Lees hier meer over de Oceaan journeys

IN 2022 …..

Zomer Ocean Delight Journeys:

Tijdens onze private 3- daagse Oceaan Journeys zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

In 2023..

Organiseren wij alleen nog 3-daagse Oceaan Journeys op speciaal verzoek en op invitatie!

Lees hier meer

Geniet hier van een korte video

Tweets van bestseller auteur Robert Holden na zijn Oceaan ontmoetingen bij ons aan boord:

“I’ve been out in the ocean swimming with mother whales and their babies. Miraculous. Amazing. Total love. Deep gratitude.” 

En..

“Another day on the ocean receiving blessings of LIGHT from pilot whales and dolphins. A truly life-transforming experience.”


Robert Holden is schrijver van  bestsellers als “Shift Happens”, “Be happy”, “Success Intelligence”, “Happiness now”, “Loveability”.

Samen met Louise Hay schreef hij het boek “Life Loves you”. Tevens is hij de grondlegger van het  Happiness project en was hij vaak te gast in de Oprah Winfrey show.

Robert noemt de Oceaan van Liefde en haar activiteiten:
“BEST KEPT SECRET OF THE PLANET”

*weer/ oceaanomstandigheden voorbehouden, die uitvaren onmogelijk maken.

Share Button