Dolphin Healing Key

image

Een wonderbaarlijk geschenk van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen..
Een verfijnd gereedschapskistje en geschenk van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen. Het ondersteunt jouw ontwikkeling naar een ” lichte” staat van zijn. Door je bewust en actief gedurende 10 weken af te stemmen op deze unieke “light frequencies” worden op subtiel energetisch niveau, herinneringen die belastend, beladen en/ of pijnlijk zijn, als het ware, liefdevol, uit je wezen en weefsel “getrild”. De ene frequency opent een ruimte voor de volgende…

Als je licht bent kun je spelen als een dolfijn.
Daarna kan er blijvend ter ondersteuning mee “gespeeld” worden… De affirmatiekaarten intuitief trekken ter versterking van je creatief potentieel is genieten en geeft je inspiratie. Je kan spelen als je ” licht” bent!

The sky is the limit…
We ontvangen veel reacties dat mensen alle 10 frequencies en hun boodschap meerdere keren uit 1 set hebben kunnen doorlopen.Telkens weer blijven zij weer nieuwe verrassende talenten en vermogens ontdekken die zich veelal spontaan materialiseren. Er is geen beperking. Groeien & ontwikkelen is onbegrensd! Het werkt ook fysiek vernieuwend en dus verjongend! Zelfs uiterlijk vallen er jaren van je af. Precies zoals de walvissen en dolfijnen ons voor leven.

Wij kennen onze mogelijkheden nog lang niet. Ons potentieel is onbegrensd.
Kies dus voor balans, laat het licht dat je bent stralen en kom in jouw kracht. Als je je verbindt met- en openstelt voor de schoonheid, harmonie, en de liefde die van de natuur en de oneidigheid van ons heelal uitgaat, en die in deze unieke Light Frequencies aangereikt worden, ervaar je veiligheid en glijd je als vanzelf een niet oordelende onbegrensde, stralende en tijdloze ruimte binnen.

Een niet oordelende, liefdevolle, onbegrensde en tijdloze ruimte binnengaan.
Hier in deze ruimte kom je thuis en ben je veilig. Hier zal je hele wezen in balans en harmonie gebracht worden, gewoon door je er op af te stemmen en er een tijdje in te verblijven. Je ermee verbinden en jezelf de tijd gunnen om een impuls te ontvangen, laat je deze ruimte als vanzelf binnen gaan. Je kunt jouw trillingsfrequentie zich laten afstemmen door bijvoorbeeld te sprayen op de pols, op de hartstreek, of in jouw ruimte. Verdere uitleg tref je aan in het bij de set behorende boekje.

Ervaar de vernieuwing in jezelf.
Meer is niet nodig om een prachtige verlichtende, opwekkende en vernieuwende frequentie van licht in je jezelf te ervaren en te verankeren. Je verbindt je namelijk automatisch met de trillingsfrequentie waar je je op afstemt en die daardoor gegenereerd wordt. Dit is de Dolphin Healing.

Een nieuwe vorm van quantum healing.
Deze Light Frequencies werken uitwendig, dus innemen is niet nodig. Ze kunnen dan ook overal naast gebruikt worden. De Dolphin Healing Key* is de magische sleutel naar heelheid. Een “helende douche” en een stroom van verrijkende, vernieuwende informatie zowel in jezelf als om je heen. Zo “dolfijniseren” ze ons en uiteindelijk onze prachtige planeet.

Als zelf help tool, of met steun deze vernieuwende reis maken…
Je kunt zelf met de set aan de slag, maar je kunt deze magische ervaring verdiepen, samen met een facilitator, die je kan inspireren en jouw pad kan helpen bijschijnen zodat je het maximale rendement uit de Dolphin Healing Key zult kunnen halen. Je kunt ook altijd een facilitator raadplegen voor advies. Voor het vinden van een facilitator kun je contact met ons opnemen.

* De Dolphin Healing Key is uitdrukkelijk geen vervanging voor medisch handelen.

De sprays brengen op uiterst subtiele wijze een alchemistisch proces op gang. Van starheid in lijf en geest, naar soepelheid en speelsheid. Naar onbevangenheid. Van de eenzaamheid van “ik “, naar de verbondenheid van “we”. Met elkaar genieten, met elkaar zorgen, en de wereld verandert ten goede. Loslaten en vertrouwen, elkaar omarmen en liefhebben.Laten we de dolfijnen als voorbeeld nemen.Op deze manier wordt het leven een feest! xx Wilma.

Wat voel ik wat ervaar ik en hoe doe ik het. Ik spuit elke morgen en elke avond.. afhankelijk van wanneer ik thuis ben, nog een paar keer. Ik spuit op mijn hoofd/fontanel, tussen mijn borsten/hart en op mijn pols. De kaart lees ik hard op en neem de tekst tot me. Als de tekst niet lekker loopt, stop ik de kaart in mijn beha met de tekst naar me toe en draag het enige tijd bij me. Elke morgen neem ik 10 minuten voor mezelf, mediteer met de druppels en kaart. Ga in een lotus houding zitten, flesje tussen mijn borsten en kaart bij mijn voeten. Zo neem ik een moment voor mezelf en ervaar wat er met me gebeurd. Wat doet het met me. Ik heb het idee dat alles lichter wordt, qua kleur, qua gevoel, dingen niet te zwaar neem, makkelijker bij me langs glijden, me blijer maakt en dat bij mij mijn ondergrens hoger wordt. Dat ik niet meer diep weg zak. De dalen minder diep, de pieken minder scherp en de bovengrens hoger .. nieuwe frequentie A

Jazeker ik spuit ook elke dag maar ik loop 1 dagje achter hun aan. Morgen begin ik met mijn enige nog onbekende spray. Maar gedurende de gehele tijd heb ik heel veel synchroniciteit ervaren. Vorige week b.v. had ik op woensdagavond een hele mooie ervaring met een healing, met, door en bij een prachtige boom en de volgende dag begon ik met harmony. Het was zo bijzonder om dit ook als ‘vanzelfsprekend ‘ te mogen ervaren. Dus ja “ I feel so blessed”, en ik ben ook heel blij met deze dolphin healing key. Geschikt voor de hele wereld….. RK.

Lieve Winny en Kees, Alweer de laatste week van de DHK.. Bouquet. Heeft de DHK iets voor mij betekend ? Ben ik veranderd in de afgelopen 10 weken ? JA ! Ik sta midden in mijn kracht. Ik heb helder voor ogen wat ik wil. Ik ben me ervan bewust dat vooruitgang met kleine stappen gaat en dat je ook de tijd en ruimte moet nemen om te kijken waar je staat. Ik voel het nu ook echt in mijn lijf. Ik durf beter te zeggen wat ik vind en heb niet meer de neiging mensen te pleasen en zeggen wat ik denk dat ze willen horen. Ik ben ook niet bang om daardoor mensen te verliezen, sterker nog .. ik verneem dat ik contacten leuker ga vinden en dat anderen ook rekening met mijn wensen willen houden. Het lukt me steeds beter om mijn gedachten om te keren, wanneer ze eens de negatieve kant op gaan. Het iedere morgen trekken van kaarten maakt dat ik bewust de dag met een lach en een boodschap (belofte) aan mezelf begin. Voor deze laatste week trok ik de koningskaart. Die had ik bij de sessie bij jou ook getrokken, maar thuis nog niet. Ik voelde me heel dankbaar. Nu wil ik nog van iedereen kunnen houden.. maakt niet uit wat ze doen.. G.