‘Dolphinizing our Planet’

DOLPHIN HEALING KEY ACADEMY ©

 

facilitators training

 

“Ik ben mijn beperkingen ontstegen. Dat geeft mij een gevoel van vertrouwen en: ik heb een wonder beleefd.” K.

De Dolphin Healing Key facilitator training biedt jou competenties en vaardigheden om cliënten te begeleiden en coachen, zodat zij zelfstandig de Dolphin Healing Key Light Frequencies optimaal toe kunnen toepassen.

Gedurende de 10 weken waarin jouw cliënt(e) de reis maakt op weg naar vernieuwing, groei, transformatie en helen ben jij als facilitator een inspiratiebron, ondersteuning en deskundige. De training inspireert en activeert jouw creativiteit, jouw intuïtieve  vermogens en jouw eigen verbinding met dolfijnen en walvissen. Je krijgt een intensieve training zowel op inhoudelijk als ook op praktisch niveau.Technieken en ondersteunende gereedschappen worden aangereikt en eigen gemaakt, waardoor je alle mogelijkheden van de Dolphin Healing Key* optimaal leert benutten.

Waarom heet het facilitator?

Facilitator, komt natuurlijk van het woord faciliteren hetgeen betekent, ‘vergemakkelijken’, en faciliteiten verlenen.

Dat is precies wat je gaat doen als je ervoor kiest om Dolphin Healing Key facilitator te worden. Is het niet heerlijk om precies dat te kunnen zijn voor iemand die kiest om deze weg te gaan?

Met deze unieke Quantum Light Frequencies, die jouw cliënt(e ) zullen inspireren tot vernieuwing en vitalisering tot op DNA niveau, leer jij op lichtvoetige en speelse wijze een setting te creëren die resoneert met de onvoorwaardelijke liefde en het helend potentieel dat in de Dolphin Healing Key aangereikt is door de dolfijnen en walvissen. De training wordt afgesloten met een praktische opdracht, een test en een essay.

De Dolphin Healing Key is een prachtig gereedschap en hele speciale aanvulling van de mogelijkheden die jij aan jouw cliënten kunt aanbieden.

Voor wie: Voor allen die werkzaam zijn in het veld van coaching, healing, persoonlijke ontwikkeling en groei, zowel op fysiek-, als spiritueel-, emotioneel- en mentaal niveau.

Opleidingsniveau: HBO.

  • De training worden gegeven in het nederlands en is ook beschikbaar in het engels.
  • Duur theorie: 2 x 1 dag in Nederland of op Tenerife en 4 individuele training sessies
  • Duur praktisch: minimaal 3 dagen op locatie Tenerife, in direct contact met in vrijheid levende dolfijnen & walvissen
  • Maximum aantal deelnemers 16.

Na afloop van deze training:

  1. Word je opgenomen in het Dolphin Healing Key netwerk en in het register van Dolphin Healing Key facilitators.
  2. Je wordt vermeld in het register.
  3. Je hebt als geregistreerd facilitator de mogelijkheid distributeur te worden van de DHK sets.

Ben je geïnteresseerd neem contact met ons op voor beschikbaarheid en mogelijkheden.

 

*De Dolphin Healing Key vervangt nooit een medische behandeling.

 

Jazeker ik spuit ook elke dag maar ik loop 1 dagje achter hen aan. Morgen begin ik met mijn enige nog onbekende spray. Maar gedurende de gehele tijd heb ik heel veel synchroniciteit ervaren. Vorige week b.v. had ik op woensdagavond een hele mooie ervaring met een healing, door – en bij een prachtige boom en de volgende dag begon ik met de Harmony light frequeny. Het was zo bijzonder om dit ook als ‘vanzelfsprekend ‘ te mogen ervaren. Dus ja “I feel so blessed”, en ik ben ook heel blij met deze Dolphin Healing Key. Geschikt voor de hele wereld….. RK.

 

Ik schrijf hier op een Cd waarop staat: ‘Love will find a way”.

Hier op Tenerife heeft de liefde mij weer gevonden. maar heb ik ook de liefde weer gevonden voor mezelf, liefde voor jullie, liefde voor de groep, liefde voor onze planeet en heel speciaal de onmeetbare liefde die ik voel tussen de walvissen, dolfijnen en mij.
Dat is alles waar het om draait in het leven:

“All you need is love”.

Heel veel dank voor deze fantastische periode. With love M

 

 

 

Share Button