Ontmoeten

img_9446Ont-moeten…

Geef je over aan de flow van de natuur en laat je verrassen en verbazen door de schoonheid en de kleuren, de geluiden en de harmonie.. Geniet ook van je virtuele contact en de boodschappen die je ontvangt van jouw contact met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen.

Tijdens deze walvis meditatie ervaar je de schoonheid en helende en inspirerende impulsen van de oceaanwereld en de verbinding met jouw essentie en inspiratiebron.

De dolfijnen en walvissen nemen je mee in hun liefdevolle “JOY OF BEING“. De dolfijnen assisteren om ons en onze planeet naar een hoger plan te tillen vanuit liefde en vrijheid.

Liefde en respect is het enige wat nodig is. Sommige mensen vinden het woord liefde misschien wat zoetig klinken, maar liefde is de hoogste en zuiverste trillingsfrequentie waaraan niets negatiefs kan blijven kleven….liefde is duidelijk, eerlijk, open, realistisch en actueel, niet slaafs maar staat waarvoor het staat. Rechtop en onwrikbaar. Is licht en vrij. Beschikbaar, bruikbaar, voelbaar. We hoeven ons er alleen maar op af te stemmen. Het maakt ons dus allemaal blij en licht, geeft vertrouwen, inspireert en laat ons spelen, en dat is wat wij en onze planeet nodig hebben: Vertrouwen, inspiratie, respect, licht en lichtvoetigheid,vrijheid en vrolijkheid.
Enige korte reacties:

” Voor de 100.000ste keer, het was fantastisch. Er is veel gebeurd in mijn systeem.”

img_6691

Er is heel heel veel gebeurd. Ik kreeg te horen dat ik de energie verankerd heb in mijn systeem en dat ik er elk keer als ik daar behoefte aan heb weer contact mee kan maken. Het is een hele fijne, dunne energie van een uitzonderlijk hoge trilling”.

” Wat dolfijnen/walvissen al niet met je kunnen doen he!
Ik voel me een heel gelukkig mens en hoop jullie allemaal nog eens te zien”.

img_6690“Uniek” Ik heb energie gekregen en ik kan nu helemaal doorademen. Het zat bij mijn hart altijd vast als ik van buik naar boven probeerde te ademen. Het is open gegaan en gebleven.Ik kan het soms niet geloven.

De dolfijnen zijn experts in liefde en spelen en zij leven ons voor hoe het kan zijn…”

img_6679-300x225
Onze oceaanvrienden staan voor ieder van ons klaar, dag en nacht, ondanks al onze menselijke beperkende gedachten, structuren en gekte. Juist nu!