DOLPHIN HEALING

“Het meest grandioze gevoel dat een mens kan ervaren, is de ervaring van het Mysterie” Paulo Coelho

Waarom deze Oceaan Journey?

Omdat creëren, of zo je wilt manifesteren, in je leven wordt geactiveerd door ERVAREN.
Deze ervaring zal jouw leven veranderen en ongekend verrijken.
De verlangens van jouw hart zullen werkelijkheid worden.
Wat je hier zult ervaren is absoluut uniek!

Je leert op hartniveau voelen en van daaruit leven.

Denken heeft te maken met de menselijk maat. Universele intelligentie is het onbegrensde veld van creatie het AL DAT IS . Van deze intelligentie kunnen we nog maar een fractie bevatten! De ervaringen in ons eigen leven, zeker gedurende de laatste 15 jaar tussen in vrijheid levende dolfijnen & walvissen, hebben duidelijk gemaakt dat de kunst van creatie, zit in ERVAREN en DAT zal ook jouw leer moment worden.

M.a.w. als iets, al is het maar een fractie van een seconde, voor jou een wezenlijke ervaring, een gevoel is geworden, dan is het werkelijkheid geworden, je hebt het gevoeld. In simpele taal: wat je kent, kun je je voorstellen en bevatten.

Je word je iets bewust en dan ben je ermee verbonden.

Dan is er in jou de vonk aangeblazen die jouw handelen en ZIJN zal voeden om tot manifesteren te kunnen komen. De Ocean Journey verbind je met de kracht van manifesteren vanuit ervaringen van de magie van ontroering, passie, schoonheid, overvloed en onvoorwaardelijke liefde..

Onze jaren op de oceaan met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen, heeft ons een aantal belangrijke inzichten gegeven:

  • Dat ervaren en afstemmen op AL DAT IS de ware kracht is van manifesteren. ( iets in jouw leven tot werkelijkheid maken)
  • Dat het INTELLIGENTE UNIVERSUM een onbegrensd veld van creatie en onvoorwaardelijke liefde is.
    Wij zelf zijn dit Intelligente Universum net zoals 1 druppel water uit de oceaan de oceaan zelf is.
  • Het is een HART OPENENDE ERVARING.
  • Je ervaart de prachtige, magische en overvloedige NATUUR, haar boodschappen en boodschappers. Het heelt, inspireert, maakt gelukkig en activeert en vernieuwt je.

Vandaar onze Oceaan Journey:
De “Masterclasses” met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen.

Voel je dat je geroepen wordt door onze wijze oceaangidsen, neem dan vooral contact met ons op. Volg onze activiteiten via onze nieuwsbrief en onze blogs. Maak jouw eigen verbinding!

We zijn je graag behulpzaam bij het vinden van voor jou geschikte accommodatie en vluchten .

Tot ziens  op het eiland van de eeuwige lente!
Winny en Kees

collage Intensives

 

Een verslag:

walvisbel zomer 2004 6Verliefd……

Vakanties, vakantieliefdes, we herinneren het ons allemaal nog wel. Voor sommigen kort geleden, voor anderen lang geleden. Maar deze vakantie heb ik ontdekt dat je ook op je 59ste jaar in de vakantie verliefd kunt worden en met een boordevol hart naar huis kunt gaan, vol heimwee naar je nieuwe liefde.

Ik zal jullie iets over vertellen over mijn nieuwe liefde, namelijk…….walvissen.

Al jaren heb ik het stille verlangen te gaan zwemmen met dolfijnen. Tot ik dacht: “nu moet je dat ook eens gaan doen”.

Er is op dat gebied veel kaf onder het koren, maar via via kwam ik aan een vertrouwd adres.

Op Tenerife is een Nederlands echtpaar, Winny en Kees, dat regelmatig met kleine groepen van maximaal 8 mensen de oceaan op gaat. Dan kan je ook zwemmen met dolfijnen en walvissen.

Ik heb contact met ze opgenomen en zo is het begonnen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel gespannen was. Dolfijnen klonk leuk, maar walvissen iets minder! En dan die Atlantische Oceaan van 300 meter diepte onder me……

Gelukkig was ik niet de enige die wat zenuwachtig was, ik zag een paar anderen tabletjes slikken voor zeeziekte.

En daar gingen we de oceaan op. Winny en Kees hebben veel ervaring met dolfijnen en walvissen en het is dan ook zelden dat ze niet naar hen toekomen. Aan boord wordt mooie muziek gedraaid, waarbij Winny met haar prachtige stem zingt. De dieren houden van klanken en scannen met hun sonar al van verre hun trillingen, die ze herkennen. Ze vinden het ook leuk als je onder water neuriet en geluiden maakt. Hoewel ik in eerste instantie dacht: hoe moet ik met een snorkel onder water geluiden maken, heb ik ontdekt dat dat heel goed kan.

Op deze eerste dag zagen we al na een halfuur een grote groep dolfijnen over het water aankomen, tientallen. Van alle kanten kwamen ze op de boot af. Nieuwsgierig naar ons kijkend. Een paar dolfijnen bleven in het boegwater meezwemmen en toen ging de hele groep weer weg.

Het zwemmen met de dolfijnen hang af van wat zij willen. Als ze doorzwemmen willen ze niet, als ze blijven spelen rondom de boot, is dat het signaal: kom er maar in.

Even later kwamen er in de verte 5 grote vinnen boven water, die langzaam naar de boot toekwamen. Vooruit Lydia, jij als eerste, zei Winny, samen met mij. Met bonkend hart schoof ik met zwemvliezen en snorkel het water in met Winny en ik zag in het heldere water 5 prachtige wezens aan komen zwemmen. Zo’n 8 meter bij ons vandaan zwommen ze langzaam met een bocht om de boot heen en van ons weg. De bedoeling is dan dat je even meezwemt, maar ik was zo onder de indruk dat ik ineens geen meter vooruit leek te komen, dus ik zag alleen maar staarten die langzaam verdwenen. Maar ik was verkocht. Geweldig. Ik kan hier heel lang over vertellen, maar zal het kort houden. Ik heb met mijn eigen ogen gezien, wat ze over dolfijnen en walvissen schrijven: hoogintelligente dieren met een geneeskrachtig vermogen, die precies aanvoelen wat jij niet en wel aankunt, hoe dicht ze bij je kunnen komen.. Elke volgende dag kwamen ze dichter bij me. Behalve dat ik ze regelmatig langs me heen heb zien zwemmen, heb ik drie keer mogen ervaren dat ze naar me toe kwamen, 4 meter onder mij bleven liggen, zich op hun rug wentelden en belletjes naar mij bliezen en de mooiste klanken lieten horen, waarna 1 walvis zich uit het groepje losmaakte en rechtstandig naar mij toekwam en een meter onder mij bleef hangen en mij recht aankeek. De wereld staat stil en je vergeet dat nooit meer. Ik heb ook gezien hoe 8 walvissen om één van ons, een jonge vrouw met kanker, een kring hebben gevormd en haar met knetterende geluiden hebben gescand. De lucht vibreerde van de energie. Daarna hebben ze een hele tijd met haar gezwommen. En daar lag ze, tussen 8 walvissen met een paar op slechts 50 cm afstand. Ik heb ook gezien hoe ze hun tempo aanpassen aan mensen, zodat ze rustig een tijdje met hen mee kunnen zwemmen. Op de laatste dag dat bleven ze ongeveer 5 kwartier doorlopend bij de boot en konden we allemaal onze ervaringen hebben. Ik zag hoe ze daarna wegzwommen en na 50 meter nog even bovenkwamen met de kop naar ons toe en afscheid namen. Ervaringen om nooit te vergeten.

Mijn angst is helemaal over en jullie begrijpen het al: volgend jaar ga ik weer een Intensive meemaken…

Ik ging voor de dolfijnen, maar werd verliefd op de walvissen.

L.

Share Button