DE INWIJDING

Soms vallen dingen samen..
Met Robert Holden hadden we de afgelopen periode, diverse gesprekken over wat er eigenlijk gebeurt als wij iemand in contact mogen brengen met in vrijheid levende dolfijnen en walvissen. Hij noemde het een initiatie- een inwijding. De ervaring van het pure Zijn in de bron van Al dat is..
Het is dat moment waarin je ervaart wie je bent. Je ervaart jouw essentie… Je voelt jouw unieke oneindige wezen en je hoort heel helder jouw eigen “innerlijke lied”.
Hij zegt, dat hij zijn eigen inwijding die hij hier mocht ontvangen, als een kostbaar juweel met zich mee draagt. Hij komt hier dan ook regelmatig terug om steeds sterker verankerd te raken in het bewustzijn van onvoorwaardelijke Liefde en overgave. De oerbron, het Licht en de ervaring deel te zijn van het Licht… “Ik ben Licht….”

De initiators voor deze inwijding, zoals hij Kees en mij betitelt en de rol, die wij hierin mogen vervullen, waarvoor de dolfijnen en walvissen ons jaren geleden uitnodigden noemt hij uniek, en met niets anders te vergelijken. Daardoor opent zich deze poort naar onvoorwaardelijk liefde en ervaar je dat jij ook ” the Light” bent.

” You are the Light, Delight”

Waren de eerste woorden die ik ooit door mocht krijgen…Je komt thuis in jezelf.. In de lichtheid van wie je bent… Denken valt weg.. Alles is Heel, je ervaart de eenheid en de betekenis ervan. 

Veel mensen komen na deze inwijding en deze unieke ervaring, tot de kern van wie ze zijn en wat ze willen geven in het leven. Het is de “spark that fires the flame”

Toevallig ontving ik vanmorgen de nieuwsbrief van een van onze gasten Catelijne van der Hart
Zij is ook een voorbeeld van het effect van deze unieke inwijding. Zij maakt onder andere tegenwoordig inspiratie kaarten, stickers, mooie inspirerende handgemaakte geschenken. Zij vertelt over haar ervaring die ook in haar het pad opende naar de carrière shift die zij maakte. Haar verhaal schreef ze in het blad Happinez.
Ook dat verhaal kun je via onderstaande link lezen.De initiatie ontsluit oneindig creatief potentieel in jouw leven…

Lees hier het verhaal van Catelijne en misschien vind je gelijk een leuk en uniek geschenkje van haar hand…
Catelijne’s verhaal

Over Robert Holden

Share Button