Een wonderbaarlijk geschenk van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen..
Magie is het geschenk dat je ontvangt van in vrijheid levende dolfijnen & walvissen. Het ondersteunt jouw ontwikkeling naar een ” lichte” staat van zijn. Door je bewust en actief af te stemmen op het wonden van hun onvoorwaardelijke liefde worden op subtiel energetisch niveau, herinneringen die belastend, beladen en/ of pijnlijk zijn, als het ware, liefdevol, uit je wezen en weefsel “getrild”. Hun liefde brengt een magische glans in jouw leven

Als je licht bent kun je spelen als een dolfijn.
Daarna kun spelen als een dolfijn… je creatieve potentieel is aangeraakt en geeft je inspiratie. Je kan spelen als je ” licht” bent!

The sky is the limit…

Er is geen beperking. Groeien & ontwikkelen is onbegrensd! De walvis & dolfijn magie werkt ook fysiek vernieuwend en dus verjongend! Zelfs uiterlijk vallen er jaren van je af. Precies zoals de walvissen en dolfijnen ons voor leven.

Wij kennen onze mogelijkheden nog lang niet. Ons potentieel is onbegrensd.
Kies dus voor balans, laat het licht dat je bent stralen en kom in jouw kracht. Als je je verbindt met- en openstelt voor de schoonheid, harmonie, en de liefde die van de natuur en de oneindigheid van ons heelal uitgaat, en die tijdens de magische ontmoeting aangereikt worden, ervaar je veiligheid en glijd je als vanzelf een niet oordelende onbegrensde, stralende en tijdloze ruimte binnen.

Een niet oordelende, liefdevolle, onbegrensde en tijdloze ruimte binnengaan.

Je ermee verbinden en jezelf de tijd gunnen om een impuls te ontvangen, laat je deze ruimte als vanzelf binnen gaan.

Ervaar de vernieuwing in jezelf.
Meer is niet nodig om een prachtige verlichtende, opwekkende en vernieuwende frequentie van licht in je jezelf te ervaren en te verankeren. Je verbindt je namelijk automatisch met de trillingsfrequentie waar je je op afstemt en die daardoor gegenereerd wordt. Dit is de Dolphin Healing.

Een nieuwe vorm van quantum healing.
De Dolphin Healing is de magische sleutel naar heelheid. Een “helende douche” en een stroom van verrijkende, vernieuwende informatie zowel in jezelf als om je heen. Zo “dolfijniseren” ze ons en uiteindelijk onze prachtige planeet.

De walvissen & dolfijnen brengen op uiterst subtiele wijze een alchemistisch proces op gang. Van starheid in lijf en geest, naar soepelheid en speelsheid. Naar onbevangenheid. Van de eenzaamheid van “ik “, naar de verbondenheid van “we”. Met elkaar genieten, met elkaar zorgen, en de wereld verandert ten goede. Loslaten en vertrouwen, elkaar omarmen en liefhebben.Laten we de dolfijnen en walvissenals voorbeeld nemen. Op deze manier wordt het leven een feest! xx Wilma.

Ik heb het idee dat alles lichter wordt, qua kleur, qua gevoel, dingen niet te zwaar neem, makkelijker bij me langs glijden, me blijer maakt en dat bij mij mijn ondergrens hoger wordt. Dat ik niet meer diep weg zak. De dalen minder diep, de pieken minder scherp en de bovengrens hoger .. nieuwe frequentie A

Ik ervaar heel veel synchroniciteit . Vorige week b.v. had ik op woensdagavond een hele mooie ervaring met een healing, met, door en bij een prachtige boom en de volgende dag begon ik met harmony. Het was zo bijzonder om dit ook als ‘vanzelfsprekend ‘ te mogen ervaren. Dus ja “ I feel so blessed”, en ik ben ook heel blij met de dolphin healing. Geschikt voor de hele wereld….. RK.

Lieve Winny en Kees, wat heeft het voor mij betekend ? Ben ik veranderd? JA ! Ik sta midden in mijn kracht. Ik heb helder voor ogen wat ik wil. Ik ben me ervan bewust dat vooruitgang met kleine stappen gaat en dat je ook de tijd en ruimte moet nemen om te kijken waar je staat. Ik voel het nu ook echt in mijn lijf. Ik durf beter te zeggen wat ik vind en heb niet meer de neiging mensen te pleasen en zeggen wat ik denk dat ze willen horen. Ik ben ook niet bang om daardoor mensen te verliezen, sterker nog .. ik verneem dat ik contacten leuker ga vinden en dat anderen ook rekening met mijn wensen willen houden. Het lukt me steeds beter om mijn gedachten om te keren, wanneer ze eens de negatieve kant op gaan. Het maakt dat ik bewust de dag met een lach en een boodschap (belofte) aan mezelf begin. Nu wil ik nog van iedereen kunnen houden.. maakt niet uit wat ze doen.. G.