Samen

“Het mooiste dat we kunnen ervaren is het mysterie.”
Albert Einstein (1879-1955)

img_7972Samen zijn…met respect

Waarom is een ontmoeting met in vrijheid, in de machtige Atlantische oceaan, levende dolfijnen & walvissen zo bijzonder ?
Zij belichamen dingen die wij op het droge zo missen, vrijheid, speelsheid, liefde en zij verlangen er naar ons opnieuw te laten ervaren wat er kan ontstaan als je je hieraan over kunt geven. Hoe prachtig, maar helemaal behorend bij deze ervaringen als we dan dit soort reacties krijgen, waar direct uit blijkt hoe fantastisch het effect ervan is:

– “Ik voel mijn kracht en energie weer terugkomen. En op momenten zo’n intense verbondenheid met Alles. De ontmoetingen met de dieren hebben mijn leven echt veranderd.”-


-“Mijn hart stroomt nog over. Zo af en toe krijg ik inzichten in een flits voorbij over mijn eigen leven. Wat is het toch mooi!”-

img_0864-400x250Prosperity over profit…. JUIST NU!
Om in the flow te komen en te blijven, want jij bent een voorbeeld en steun voor anderen.
Jij bent een lichtbaken…
Leef het juiste antwoord en stap in de flow van creatie.
Een nieuw paradigma is beschikbaar :

“Prosperity over Profit”.
Prosperity ( Welzijn) over profit ( Winst ) is een antwoord om krachtig en meer bezield te leven en ondernemen.
Niet voor niets laten velen zich al jaren inspireren door de Natuur die constant in beweging is en door de hoge intelligentie die eraan ten grondslag ligt. Daar ervaar je wat de winst zal zijn als je ervoor kiest.
Je ervaart welke pijlers jouw gereedschap zijn om een werkelijke “shift” teweeg te kunnen brengen. Jij, jouw werk – en leef omgeving zullen verrijkt worden in plaats van geinfecteerd te raken met negativiteit, onmacht en dominantie.

img_9315-720x675GOOI DIE KRANT NU DICHT, ZET HET NIEUWS UIT EN STAP IN JOUW KRACHT;
“SHIFT HAPPENS INDEED”
Ontvang de antwoorden en inzichten en ervaar de kracht van INTENTIE terwijl je volledig ontspant en je overgeeft aan de flow, de schoonheid en harmonie van de Natuur.
Je zult het zien en bovenal ervaren.
Dan is het deel geworden van jouw “weten” en kan je het overal toepassen.
Een “win- win”situatie, passend bij de Nieuwe tijd waarin we leven.