Over ons

img_7373Kees, is fysiotherapeut in ruste. was sinds 1978 werkzaam in eigen praktijk.
Sinds eind jaren ‘80 werd een nieuwe weg ingeslagen, Hij heeft toen een nieuwe behandelmethode ontwikkeld de “Fysiosynthese©”: waar de connectie gemaakt wordt tussen hoofd, hart en ziel en waarbij gereedschap aangereikt wordt om meer vanuit het hart te kunnen handelen en te zijn.

Winny heeft een muzikale achtergrond (conservatorium). Zij ondersteunde als life-coach, met behulp van haar mediamieke gave mensen bij persoonlijke groei en ontwikkeling, helen, levensvraagstukken, rouwverwerking en gezinsproblematiek.

Zij vertaalde in opdracht van het Edward Bach Centrum in Engeland de video over het leven en werk van deze bijzondere arts/ bacterioloog. Samen met Kees deed zij voor deze video de voice -overs. Voor Dr. Wayne Dyer vertaalde en produceerde ze een ochtend en avond meditatie. Zelf maakt zij helende audio tapes en DVDs. In 1999 ontstonden de door haar communicatie met de walvissen en dolfijnen aangereikte Lightconnection vibrational frequencies©. De Dolphin Healing Key.

Winny en Kees kregen samen 3 kinderen en hebben inmiddels ook 4 kleinkinderen.

Sinds zij het geschenk van vertrouwen, liefde, spel en blijdschap van in vrijheid levende dolfijnen en walvissen mochten ontvangen, die de verbinding met hun eigen bron en essentie versterkte en verrijkte, genieten zij ervan om ook anderen die woordeloze Liefde en dit vertrouwen’ te laten ervaren.

Tevens ontwikkelden zij speciale helende programma’s voor o.m burnout, depressies, rouwverwerking, ontwikkelingsstoornissen en bij kanker, waarbij de muzikale vertrouwensband die Winny en Kees in de jaren met de dolfijnen en walvissen hebben opgebouwd hun inspiratiebron werd voor het doorgeven van de helende kwaliteiten van de dolfijnen en walvissen.